kanada-spodivayetsya-na-postup-u-viyskovo-tekhnichnomu-spivrobitnitstvi-z-ukrayinoyu-posol

Канада сподівається на поступ у військово-технічному співробітництві з Україною – посол

 • 10404 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Канада та Україна продовжують переговори щодо військово-технічного співробітництва. Про це в коментарі УНН заявив посол Канади в Україні Роман Ващук.

"Ми в першу чергу думаємо не про кількісні, а про якісні показники", - зазначив посол, відповідаючи на питання щодо обсягів збільшення канадської допомоги Україні.

Нагадаємо, минулого тижня міністр національної оборони Канади Харджит Сінгх Сейджжан під час зустрічі із міністром оборони України Степаном Полтораком заявив, що Канада продовжуватиме підтримувати Україну та збільшить розмір допомоги.

Як відзначили у прес-службі, під час двосторонньої зустрічі з міністром національної оборони Канади Харджитом Сінгхом Сейджжаном йшлося про прийняття рішення про спільне опрацювання переліку озброєння, військової техніки та обладнання, яке необхідне для здійснення оборони України та розвитку спроможностей ЗС України.

"Сподіваємось на поступ у військово-технічному співробітництві. Але, знов таки, це все є переговори, які йдуть наразі, і поки ще трохи рано називати якісь деталі", - наголосив дипломат.

Українські Національні Новини

Політика