kanadskiy-snayper-vstanoviv-rekord-v-viyskoviy-istoriyi

Канадський снайпер встановив рекорд в військовій історії

 • 16414 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Снайпер з елітарного підрозділу спеціального призначення Збройних Сил Канади в Іраку встановив світовий рекорд за найдовше підтверджене вбивство в військовій історії на відстані 3540 метрів, передає УНН з посиланням на The Globe and Mail.

Збройні Сили Канади вчора підтвердили, що член Об'єднаної оперативної групи 2 зробив рекордний постріл, в результаті якого за останній місяць в Іраку було вбито бойовика ІД.

"Канадське командування спеціальних операцій може підтвердити, що член Об'єднаної оперативної групи 2 успішно побив мету в 3,540 метрів", - сказали в заяві сили. "З міркувань оперативної безпеки, а також для збереження безпеки нашого персоналу та наших коаліційних партнерів ми не будемо обговорювати точну інформацію про те, коли і як цей інцидент стався". - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що снайпер використовував снайперський гвинтівку McMillan TAC-50 під час стрільби з висоти під час операції, яка відбулася протягом останнього місяця в Іраку. Для досягнення мети потрібно менше 10 секунд.

Нагадаємо, відкрився офіційний веб-сайт Сил спеціальних операцій України.

Українські Національні Новини

Новини Світу