kandidat-u-maystri-sportu-z-boksu-napav-na-trokh-politseyskikh-u-mariupoli

Кандидат у майстри спорту з боксу напав на трьох поліцейських у Маріуполі

 • 12608 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 21 лютого. УНН. Поліцейські у Маріуполі прибули на виклик про адміністративне порушення - о 2 год. 35 хв. ночі у квартирі голосно звучала музика. При спробі провести з порушником громадського порядку профілактичну бесіду він напав відразу на трьох поліцейських. Правоохоронці отримали тілесні ушкодження. Зловмисником виявився кандидат у майстри спорту з боксу. Про це кореспонденту УНН повідомили постраждалі патрульні поліцейські Маріуполя.

По приїзду за адресою протягом довгого часу поліцейським ніхто не відкривав. При цьому музика в квартирі тривала. Через деякий час чоловік відкрив двері і повідомив поліцейським про те, що голосно слухати музику припиняти не буде.

"Він вийшов. Ми попросили припинити правопорушення, а він послав нас далеко і надовго. І сказав - ще будемо стукати в двері, він настукає нам", - розповіла інспектор патрульної поліції Маріуполя Анастасія Павлова.

Після порушник закрив двері і увімкнув музику ще голосніше. Поліцейські продовжили стукати і покликали заявника, щоб заявник побачив, що ми провели з ним профілактичну бесіду. При другій спробі поліцейських поговорити з порушником, чоловік почав штовхати одного правоохоронця, а іншого вдарив дверима. В результаті зав'язалася бійка між трьома поліцейськими і порушником.

"У одного поліцейського пошкодження м'яких тканин, у мене струс мозку, у мого напарника Артема Галькевич - струс мозку і забій поперекового відділу хребта, забій м'яких тканин обличчя і голови", - розповів кореспонденту УНН поліцейський.

Також чоловік намагався душити одного з поліцейських ліктем. В результаті порушник був затриманий. За попередньою інформацією, порушник був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік був кандидатом у майстри спорту з боксу, а також займався російської боротьбою.

Тепер, за попередньою інформацією, чоловікові загрожує не тільки адмінпорушення - порушення громадського порядку, але і напад на поліцейських при виконанні за ст. 345 ч. 2 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

Українські Національні Новини

Суспільство