kapitalniy-dorozhniy-remont-trivatime-na-livoberezhniy-ploschi-u-kiyevi

Капітальний дорожній ремонт триватиме на Лівобережній площі у Києві

 • 11806 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. На Лівобережній площі в столиці триває капітальний ремонт. Окрім того, упродовж 28-29 квітня верхній шар асфальтобетонного покриття влаштують на вулицях Міжнародній і Механізаторів. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

"На Лівобережній площі в Києві триває капітальний ремонт. Сьогодні зранку там влаштували перший, нижній шар асфальтобетонного покриття. Після завершення повного комплексу робіт дорожники влаштують другий – верхній шар. Обидва шари з покращеного матеріалу – полімерасфальтобетону", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, упродовж 28-29 квітня верхній шар асфальтобетонного покриття влаштують на вулицях Міжнародній і Механізаторів.

На завершальному етапі й роботи на вулицях Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Русанівській набережній. А в рамках реконструкції транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського тривають будівельні роботи, зокрема, з прокладання водопровідних мереж і влаштування мереж зовнішнього освітлення.

Як повідомляв УНН 27 квітня, на Лівобережній площі у Києві вночі 28 квітня обмежать рух транспорту.

Українські Національні Новини

Київ