katastrofa-mh17-minoboroni-rf-vidreaguvalo-na-dani-slidchikh

Катастрофа MH17: міноборони РФ відреагувало на дані слідчих

 • 10082 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Жоден зенітний ракетний комплекс Збройних сил Російської Федерації ніколи не перетинав російсько-український кордон. Про це заявили в міністерстві оборони РФ, коментуючи висновки спільної слідчої групи з розслідування катастрофи Boeing на Донбасі влітку 2014 року, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Ми ознайомилися із заявами, що прозвучали на сьогоднішній прес-конференції представників міжнародної слідчої групи з розслідування катастрофи 17 липня 2014 року в небі України малайзійського Boeing MH17. Міноборони Росії як в перші години після трагедії, так і в подальшому офіційно спростувало інсинуації української сторони про нібито причетність російських військовослужбовців до катастрофи в небі України і надавало відповідні докази нідерландській слідчій групі", - сказано в повідомленні російського оборонного відомства.

"Жоден зенітний ракетний комплекс збройних сил Російської Федерації російсько-український кордон ніколи не перетинав", - підкреслили в міністерстві.

Раніше глава департаменту розслідувань національної поліції Нідерландів Вілберт Пауліссен заявив, що міжнародна слідча група встановила приналежність ЗРК "Бук", з якого був збитий малайзійський лайнер, 53-ій зенітно-ракетній бригаді російських збройних сил.

Українські Національні Новини

Політика