katastrofa-mh17-sogodni-ochikuyetsya-promizhniy-zvit-schodo-rozsliduvannya

Катастрофа MH17: сьогодні очікується проміжний звіт щодо розслідування

 • 7322 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Представники об'єднаної слідчої групи (JIT), яка розслідує катастрофу пасажирського літака рейсу MH17, представлять 24 травня проміжний звіт про результати розслідування. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт з інформацією про розслідування катастрофи whathappenedtoflightmh17.

"Об'єднана слідча група (JIT) 18 травня оголосила, що 24 травня буде організована прес-конференція, присвячена кримінальному розслідуванню MH17. Під час прес-конференції JIT представить деякі результати розслідування", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, не очікується, що будуть зроблені будь-які оголошення про можливих підозрюваних.

Нагадаємо, у квітні JIT, яка займається розслідуванням катастрофи рейсу MH17, оприлюднила висновки, зроблені двома незалежними експертами, які вивчили зображення з радарів, надані РФ, згідно з якими випущена з "Бука" ракета, що збила малайзійський авіалайнер на Донбасі, могла бути запущена з визначеного раніше місця без фіксації на зображеннях з радарів.

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль заявила, що до осені цього року може початися процес передачі справи про катастрофу літака МН17 під юрисдикцію Нідерландів.

Як повідомляв УНН, п'ять країн домовилися про кримінальне переслідування винних в катастрофі MH17.

Літак компанії Malaysia Airlines рейсу MH17 був збитий на сході України 17 липня 2014 року. В авіакатастрофі загинули всі 298 осіб, які перебували на борту.

Українські Національні Новини

Політика