kerivnik-derzhgeokadastru-cherkaschini-prozhivaye-u-kvartiri-povnoyi-tezki-chinovnitsi-oda-zayava

Керівник Держгеокадастру Черкащини проживає у квартирі повної тезки чиновниці ОДА - заява

 • 9942 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Начальник ГУ Держгеокадастру у Черкаській області Ольга Залога проживає у квартирі черкащанки на ім'я Олійник Тетяна Олександрівна, яка є повною тезкою чиновниці місцевої ОДА. Так у відомстві прокоментували інформаіцю ЗМІ про те, що очільник черкаського Дергеокадастру проживає у незадекларованій квартирі місцевої чиновниці.

У відомстві заявили, що та жінка, у якої проживає Залога і яка лише повна тезка чиновниці з облдержадміністрації, не є державним службовцем.

"Черкащанка, у квартирі якої проживає Ольга Залога, не є державним службовцем і не працює в обласній державній адміністрації, тож не має жодного відношення до провідного спеціаліста ОДА Олійник Тетяни Олександрівни", - запевняють в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

Як свідчить витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно, квартира у Черкасах площею 88,7 метрів квадратних належить дійсно громадянці Україні на ім'я Олійник Тетяна Олександрівна. Більше у реєстрі жодних згадок про тезок громадянки Олійник немає.

Аби з’ясувати, чи дійсно у Черкасах можуть проживати дві людини, які є повними тезками, з однаковими прізвищем, ім’ям та по-батькові, редакція УНН направить запит до Черкаської ОДА та НАЗК.

Примітно, що у своїй декларації за 2017 рік провідний спеціаліст відділу залучення інвестицій Черкаської ОДА Тетяна Олійник вказала, зо володіє земельною ділянкою у Смілі (Черкащина), площею 1 гектар. Але у реєстрі прав на нерухоме майно за реквізитами Олійник Т.О. така земельна ділянка не зареєстрована.

Тож, з метою об'єктивної подачі інформації, УНН звернувся і з цього приводу до НАЗК.

Українські Національні Новини

Політика