kevin-speysi-ziznavsya-scho-vin-gey

Кевін Спейсі зізнався, що він гей

 • 17168 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Американський актор, зірка серіалу "Картковий будинок" (House of Cards) Кевін Спейсі розповів, що у нього були стосунки як з чоловіками, так і з жінками, і зізнався в тому, що тепер він вважає за краще "жити як гей". Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

"Я дуже поважаю і захоплююся Ентоні Реппом як актором... Я чесно не пам'ятаю зустрічі, це могло бути більше 30 років тому. Але якби я вчинив так, як він описує, я винен йому щире вибачення за те, що могло бути вкрай недоречним п'яною поведінкою", - відреагував К.Спейсі на звинувачення актора Ентоні Реппа.

"Ця історія спонукала мене звернути увагу на інші речі про моє життя. Я знаю, що про мене є інші історії, і деякі з них підживлюються тим фактом, що я настільки захищав своє особисте життя. Мої найближчі люди знають, що у мене були стосунки з чоловіками і жінками. Я любив і мав романтичні стосунки з чоловіками протягом всього мого життя і тепер я вибираю жити як гей", - зізнався актор.

Нагадаємо, зірка серіалу "Зоряний шлях" (Star Trek), актор Ентоні Репп заявив, що, коли йому було 14 років, його спробував спокусити відомий актор Кевін Спейсі.

Українські Національні Новини

Новини Світу