kharkivshchyna-cherez-ataky-rosiian-poraneni-troie-tsyvilnykh-prokuratura

Харківщина: через атаки росіян поранені троє цивільних - прокуратура

 • 27949 переглядiв

Троє цивільних осіб, у тому числі 71-річна жінка, отримали поранення в результаті російських ракетних і авіаударів по Харківській області 28 березня, в результаті чого були пошкоджені житлові будинки і приватні садиби.

Внаслідок російських атак на Харківщину 28 березня поранення зазнали троє мирних мешканців. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передає УНН.

Внаслідок чергових ворожих атак на Харківщину ще троє мирних людей поранені. За процесуального керівництва Харківської та Купʼянської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

– повідомили у прокуратурі.

Деталі

За даними слідчих, російські військові обстріляли регіон близько 15:50. Вони завдали ракетний удар по селищу Високий Харківського району. Через що там пошкоджені житлові будинки. Й зазнала поранення 71-річна жінка.

У прокуратурі зазначили, що попередньо, ворог вдарив по населеному пункту ракетою Х-59.

Крім того, сьогодні приблизно о 14:20 окупанти завдали авіаудар по місту Купʼянськ. Через що там травмовані двоє чоловіків. Залізяччя рашистів понівечило приватні домоволодіння й автомобілі.

За попередньою інформацією від правоохоронців, ворожі війська скинули на місто авіабомбу.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомив, що у Харкові та його околицях пролунали численні вибухи, в регіоні було оголошено повітряну тривогу.