khatskevich-nazvav-trokh-klyuchovikh-gravtsiv-shakhtarya-pered-finalom-ku

Хацкевич назвав трьох ключових гравців "Шахтаря" перед фіналом КУ

 • 9273 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич відзначив важливість перемоги в Кубку України, принциповість зустрічей із "Шахтарем" та виділив трійку лідерів, на яких базується успіх донеччан, повідомляє УНН з посиланням на ФФУ.

"Перемогти "Шахтар" — бажання, яке ми маємо завжди, незважаючи на те, в якому турнірі граємо проти донецької команди. Зрозуміло, що один із клубів 9 травня випередить свого конкурента, але боротьба на цьому не скінчиться. Утім, сподіваюся, що саме наша команда вирветься вперед", - розпочав білорус.

На думку білоруського фахівця у складі "гірників" присутні троє виконавців, які більшою мірою впливають на результат команди.

"На мою думку, три основні гравці "гірників" — Андрій Пятов, Ярослав Ракицький та Тайсон. Це футболісти, які є лідерами колективу в кожній із ліній. Звісно, є ще Марлос — украй індивідуально сильний гравець. Філософія "Шахтаря" — підбір висококласних бразильських виконавців, орієнтованих на гру в атаці. Симбіоз персонально сильних якостей футболістів та імплементація їх у командну гру і є фірмовим почерком гірників", - зауважив Хацкевич.

Про пріоритет між чемпіонатом та Кубком України: "перемога в чемпіонаті — завжди пріоритет. Ми боротимемося в першості до кінця. Утім, Кубок — це теж важливий трофей, який відіграє значну роль для престижу нашого клубу та міста. В ідеалі — перемогти в обох турнірах".

Додамо, що у фіналу Кубку України-2017 "Шахтар" завдав поразки "Динамо" з рахунком 1:0.

Як повідомляв УНН, сьогодні у Дніпрі на стадіоні “Дніпро-Арена” о 20:30 розпочнеться фінальний матч за Кубок України, в якому “Динамо” зіграє проти “Шахтаря”.

Українські Національні Новини

Спорт