khk-korolevi-dnipra-peremogli-u-pershomu-poyedinku-chempionatu-ukrayini

ХК "Королеви Дніпра" перемогли у першому поєдинку чемпіонату України

 • 9564 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. У Дніпрі розпочався другий тур чемпіонату України з хокею серед жінок, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФХУ.

Змагальна програма відкрилася матчем між харківськими "Пантерами" та кременчуцькою "Лавиною". Як і першому турі підопічні Андрія Землянського виглядали набагато переконливіше за суперниць і перемогли з аналогічним рахунком – 17:0.

У складі харків’янок п’ять шайб на свій рахунок записала Діана Ковтун. Також на рахунку найкращого бомбардира чемпіонату результативна передача. П’ять бомбардирських балів (3+2) на свій рахунок записала Владислава Скащук, а голкіпер "Пантер" Кристина Колісниченко записала на свій рахунок шатаут.

У центральному поєдинку ігрового дня "Королеви Дніпра", які дебютували в чемпіонаті, впевнено перемогли лідера змагань – "Україночку". У складі дніпровської команди чотири шайби закинула Олена Ткачук. Киянки свою єдину шайбу провели лише наприкінці поєдинку – відзначилася Надія Бобошко.

Відзначимо, що на вершині турнірної таблиці змагань двовладдя – після чотирьох матчів по 9 очок набрали "Пантери" та "Україночка".

Нагадаємо, що "Лавина" в наступній грі поміряється силами з "Україночкою", а "Пантери" зустрінуться з "Королевами Дніпра".

Українські Національні Новини

Спорт