kholodnitskiy-pidtverdiv-scho-u-sap-khotili-postaviti-noviy-zhuchok

Холодницький підтвердив, що у САП хотіли поставити новий "жучок"

 • 10831 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив УНН інформацію про те, що у САП хотіли поставити прослуховувальний пристрій.

Відповідаючи на запитання про те, чи підтверджується інформація, що співробітники НАБУ хотіли встановити у нього новий жучок, Холодницький сказав: "Не в мене, а в САП".

Зазначимо, що сьогодні деякі українські ЗМІ повідомили, що було затримано детективів НАБУ нібито за встановлення "жучків" у кабінеті Холодницького.

У прес-службі НАБУ, відповідаючи на запитання УНН про те, чи підтверджується інформація про затримання їхніх співробітників, сказали, що "наразі перевіряють інформацію".

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав наказ про оголошення догани заступникові Генерального прокурора – керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

Як повідомляв УНН, у березні у ЗМІ з'явилася інформація, що в кабінеті керівника САП Назара Холодницького знайшли "прослушку" - апарат, який нібито був прикріплений до акваріуму у столі антикорупційного прокурора. У медіа були повідомлення, що "прослуховування" нібито могли встановити співробітники НАБУ за згодою Генпрокурора.

Пізніше Генпрокурор Луценко заявив, що ГПУ і НАБУ дійсно проводять слідчі дії щодо Холодницького.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП