kilkist-zagiblikh-vnaslidok-uraganu-v-yevropi-zrosla-do-10-osib

Кількість загиблих внаслідок урагану в Європі зросла до 10 осіб

 • 8847 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Кількість загиблих внаслідок урагану в країнах Західної Європи зросла до 10 осіб, інформує УНН з посиланням на агентство DPA.

Як повідомило агентство, стихійне лихо в четвер забрало життя шести людей у Німеччині, в федеральних землях Північного Рейну - Вестфалія, Тюрінгія, Мекленбург - Передня Померанія. Більшість загиблих стали жертвами дорожніх аварій, до яких призвела негода. Двоє загиблих - пожежники, вони брали участь у ліквідації наслідків урагану і були задавлені деревами, що впали.

Одна людина загинула в Бельгії: буря повалила на його машину дерево.

Німецькі метеорологи прогнозували, що швидкість вітру місцями може досягати 44,4 м/с. Залізничний концерн Deutsche Bahn вирішив повністю зупинити рух поїздів далекого прямування по всій Німеччині через негоду. У деяких федеральних землях не працювали школи та дитячі садки.

Як раніше інформував УНН, щонайменше три людини померли у голандській провінції Оверепід час урагану. Щонайменше три людини загинули в четвер через ураган в Нідерландах. У зв'язку з несприятливими погодними умовами амстердамський аеропорт Схіпхол повністю зупинив повітряне сполучення. 

Українські Національні Новини

Новини Світу