kiper-zaiavyv-shcho-ne-zbyraietsia-obiimaty-posadu-heneralnoho-prokurora

Кіпер заявив, що не збирається обіймати посаду Генерального прокурора

 • 83086 переглядiв

Олег Кіпер, голова Одеської обласної державної адміністрації, заявив, що не збирається обіймати посаду Генерального прокурора.

Очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер не планує переходити на посаду Генерального прокурора, якщо тільки така пропозиція не надійде від Президента. Про це він розповів у інтерв’ю Главком, передає УНН.

Деталі

"Мене вже тричі "призначали". Але то все робили журналісти. Вперше мене "призначали" ще при генпрокурорі Ірині Венедіктовій. Думаю, це відбувається для того, щоби мене зіткнути з кимось лобами, щоби були непорозуміння.

Я – кадровий прокурор, мобілізований. І сьогодні мені визначили працювати в Одеській області. Мене все влаштовує, це моя батьківщина, я хочу щось тут зробити, тому пропозицій ніяких не було. Така пропозиція може надійти тільки від однієї людини – гаранта Конституції. Але Президент нещодавно був в області, купу задач нарізав.

Інформація про нібито призначення є більше маніпуляцією для того, щоби створити мені якийсь дискомфорт у плані роботи", - заявив він.

Лілія Подоляк

Політика