kiyani-otrimayut-u-chervni-platizhki-bez-vkazannya-rozmiru-subsidiyi

Кияни отримають у червні платіжки без вказання розміру субсидії

 • 21614 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. У надісланих у червні квитанціях за комунальні послуги для киян не відображений розмір житлової субсидії, що призначена у травні. Ці дані буде відображено у наступній квитанції в липні, повідомили у прес-службі КМДА, передає УНН.

“Звертаємо увагу, що у надісланих у червні квитанціях за комунальні послуги не відображений розмір житлової субсидії, що призначена вашій родині у травні", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що це пов’язано із прийняттям постанови Кабінету міністрів України від 26.04.2017 №300 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України”.

"Органи соціального захисту населення з технічних причин не мали можливості провести відповідні нарахування", - зазначили у КМДА.

"Гарантований державою розмір субсидії буде відображено у наступній квитанції, яку ви отримаєте в липні. Таким чином, у квитанції за червень будуть відображені субсидії за два місяці - травень і червень", - додали у держадміністрації.

Також вказано, що за наявності заборгованості більше ніж за два місяці згідно з урядовою постановою субсидії не нараховуватимуться. "Тому закликаємо своєчасно сплатити рахунки за надані послуги в повному обсязі та не накопичувати борги", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, в уряді заявили, що розмір видатків на субсидії може сягнути 75 млрд грн.

Українські Національні Новини

Київ