kiyivrada-rozirvala-dogovir-orendi-8-ga-zemli-ya-tabachnikom

Київрада розірвала договір оренди 8 га землі Я.Табачником

 • 14432 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Київрада розірвала договір оренди з ГО "Міжнародний творчий центр Яна Табачника" ділянки площею 8,15 га в районі затоки "Берковщина", передає УНН з посиланням на прес-службу Київради.

Зазначається, що сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати розірвали договір оренди земельної ділянки на Дніпровській набережній в районі затоки Берковщина Дарницького району Києва.

Відповідна земельна ділянка площею 8,15 га в районі затоки "Берковщина" рішенням Київради у 2003 році була передана в довгострокову оренду терміном на 25 років міжнародній громадській організації "Міжнародний творчий центр Яна Табачника" для будівництва, експлуатації та обслуговування елітарного клубу "Честь маю".

Зазначається, що в 2008 році, згідно з наступним рішенням, землю знову віддали в оренду "Міжнародному творчому центру Яна Табачника". Таке рішення перешкоджало реалізації планів територіальної громади Дарницького району по створенню на цій ділянці парку "Берковщина". Тож Київрада розірвала відповідний договір оренди.

Повідомляється, що рішення підтримали 79 депутатів.

Як повідомляв УНН, Київрада звернеться до МЗС для розірвання договорів оренди землі із Посольством РФ.

Українські Національні Новини

Київ