kiyivschina-potrapila-do-pyatirki-lideriv-za-kilkistyu-ugod-na-rinku-nerukhomosti

Київщина потрапила до п'ятірки лідерів за кількістю угод на ринку нерухомості

 • 7934 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Київ, Дніпропетровська, Харківська, Київська та Одеська області стали лідерами за кількістю угод у всіх сегментах нерухомості у 2016 році, повідомляє УНН з посиланням на інформаційно-аналітичний центр "Олімп Консалтинг".

Так, за підсумками 2016 року загальна кількість транзакцій з нерухомістю у м.Київ становила майже 60 тис. угод, у Дніпропетровській обл. – 41 тис. угод, у Харківській – 35 тис. угод, у Київській – 30 тис. угод та у Одеській – 2,5 тис. угод.
Додамо, що загалом по Україні у 2016 році кількість угод на ринку нерухомості, у порівнянні із 2015 роком, зросла на 18,8% - до 410 тис. угод.

Нагадаємо, Київщина випередила столицю за обсягами введеного в експлуатацію житла. Серед міст Київської області трійку лідерів за обсягами введеного у експлуатацію житла у 2016 році становлять м.Ірпінь (316 тис. кв.м), м.Бровари (136 тис. кв.м) та м.Бориспіль (67 тис. кв.м).

Цього року в експлуатацію вводять першу чергу одного з найбільших житлових комплексів України — ЖК Scandia (Бровари).

Згідно з проектом, комплекс розрахований на 100 житлових будинків з власною масштабною інфраструктурою. На території комплексу передбачені школи, дитячі садочки, стадіон, спортивні та дитячі майданчики, парк з озером, амфітеатр для концертів і багато іншого. Вартість квартири у ЖК Scandia стартує від 15 тис. дол.

Українські Національні Новини

Київ