kiyivska-politsiya-zatrimali-vbivtsyu-cholovika-na-oboloni

Київська поліція затримали вбивцю чоловіка на Оболоні

 • 6298 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Правоохоронці затримали зловмисника, що вбив чоловіка на Оболоні. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції міста Київ.

Так, 4 листопада 2016 року до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення лікарів про те, що у ванній кімнаті квартирі лежить чоловік у крові. На момент прибуття правоохоронців медики констатували його смерть.

Як з’ясували правоохоронці, помешкання винаймали троє чоловіків, двоє з яких дали пояснення та співпрацювали зі слідством.

В ході розслідування правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 22-річний уродженець Хмельницької області, який переховувався від поліції за місцем реєстрації.

Під час огляду його оселі поліцейські знайшли речовий доказ – ніж, на якому залишилися сліди крові вбитого чоловіка.

Свою провину зловмисник повністю визнав. Він розповів, що між ним та власником квартири виникла раптова сварка, в ході якої він наніс опонентові удари ножем. Після цього перерізав на кухні газові шланги, щоб спровокувати вибух і таким чином приховати злочин.

Наразі злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою.

Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП