kiyivske-dinamo-ogolosilo-pro-vidkrittya-kibersportivnogo-napryamku

Київське "Динамо" оголосило про відкриття кіберспортивного напрямку

 • 7482 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. ФК "Динамо" першим серед спортивних клубів України і футбольних зокрема відкрив кіберфутбольний напрямок. Про це йдеться на сайт "біло-синіх", передає УНН.

У зв'язку з нестачею професійних команд в Україні, багато спортсменів змушені виступати за іноземні клуби.

Один із найталановитіших кіберфутболістів України, який вже має у своєму послужному списку чимало видатних досягнень і якого хотіли би бачити у своєму складі багато клубів Європи, відтепер виступатиме у кольорах київського "Динамо". Ім'я новачка київського клубу стане відомим завтра на спеціальній прес-конференції.

Повідомляється, що за останні роки кіберспорт увійшов до сфери діяльності багатьох прогресивних футбольних клубів світу. Лише цього року кіберспортивні напрямки відкрили такі імениті європейські клуби, як "Манчестер Сіті" (Англія), "Парі Сен-Жермен" (Франція), "Валенсія" (Іспанія), "Шальке 04" (Німеччина), "Аякс" (Нідерланди) та багато інших.

Нагадаємо, що кіберспорт є офіційно визнаним видом спорту в 22 країнах світу. В Україні цей вид спорту поки офіційно не затверджений, однак завдяки досягненням спортсменів, наша країна входить до топ-5 кіберспортивних країн світу поряд з США, Південної Кореєю, Китаєм і Швецією.

Українські Національні Новини

Спорт