kiyivskiy-posadovets-privlasniv-pivmilyona-griven-vidilenikh-na-remont-shkoli

Київський посадовець привласнив півмільйона гривень, виділених на ремонт школи

 • 11054 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Директору столичного підприємства повідомлено про підозру у привласненні коштів, виділених на ремонт школи. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру директору приватного товариства, який незаконно заволодів коштами у сумі майже 440 тисяч гривень, виділених на ремонт загальноосвітньої школи у Подільському районі столиці.

У грудні 2016 року між Управлінням освіти Подільської районної в м. Києві державної адміністрації та приватним товариством укладено договір на проведення ремонтних робіт із капітального ремонту фасаду в загальноосвітньому навчальному закладі.

В ході досудового розслідування встановлено, що підрядник у повному обсязі отримав кошти на проведення ремонту, проте порушив умови договору, не виконавши робіт на суму майже 440 тисяч гривень.

Керівнику приватної структури інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.2 ст.28 ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

Слідство триває.

Як повідомляв УНН, директора держпідприємства запідозрили у розтраті понад 4,6 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП