kiyivsku-mesnitsyu-mozhut-zaprotoriti-na-6-rokiv-do-vyaznitsi

Київську месницю можуть запроторити на 6 років до в'язниці

 • 13596 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Викрадачці, яка разом з двома своїми товаришами через залицяння до неї відвідувача кав’ярні і подальший конфлікт, у багажному відділенні вивезла останнього на територію молокозаводу у Києві, а потім побила та пограбувала, погрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресс-службу відомства.

“Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років”, — йдеться у повідомленні.

Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинене групою осіб) та ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений групою осіб) КК України.

За клопотанням Києво-Святошинської місцевої прокуратури підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“Нагадаємо, що у одному із населених пунктів Києво-Святошинського району двоє 25-річних молодиків та їхня подруга, через залицяння до неї одного з відвідувачів кав’ярні, помістили потерпілого до багажного відділення автомобіля, вивезли на територію молокозаводу, а потім побили та пограбували”, — зазначили у прокуратурі.

Двох зловмисників одразу затримали та повідомили йому про підозру, а місцезнаходження жінки відпрацьовувалось слідчо-оперативними заходами. Згодом також було затримано 27-річну зловмисницю.

Як повідомлялося, 8 травня на Київщині ображена дівчина познущалася над чоловіком.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП