klimkin-prokomentuvav-pochatok-golovuvannya-bolgariyi-u-radi-yes

Клімкін прокоментував початок головування Болгарії у Раді ЄС

 • 8034 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. У Міністерстві закордонних справ України прокоментували головування Болгарії у Раді ЄС, вказавши, що дві держави мають багато спільного. Про це на своїй сторінці в Twitter написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає УНН.

"Доповідачем ЄС з отримання Україною безвізу була євродепутат від Болгарії. Тепер на наступні півроку Болгарія стала головним доповідачем ЄС, очоливши Раду Європейського Союзу. У нас з Болгарією спільні громада, кирилиця та Чорне море. От тільки в ЄС та НАТО вони вступили трохи раніше", - написав П.Клімкін.

Нагадаємо, Болгарія розпочала своє головування в ЄС з 1 січня 2018 року. Повідомляється, що Софія вже встигла представити Брюсселю свій список пріоритетних питань.

Доповідачем ЄС з отримання Україною #безвіз’у була євродепутат від Болгарії. Тепер на наступні півроку Болгарія стала головним доповідачем ЄС, очоливши Раду Європ.Союзу. У нас з Болгарією спільні громада,кирилиця та Чорне море.От тільки в ЄС та НАТО вони вступили трохи раніше:)))

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 2 января 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика