klinika-spizhenko-uspishno-provela-chergove-navchannya-spivrobitnikiv-mts

"Клініка Спіженко" успішно провела чергове навчання співробітників МЦ

 • 24661 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Сьогодні у МЦ "Клініка Спіженко", за підтримки одного з лідерів світової фармацевтичної промисловості, компанії SANOFI, відбувся майстер-клас на тему: “Актуальні питання профілактики і лікування венозного тромбоемболії у пацієнтів з онкопатологією”, передає УНН з посиланням на дані клініки.

Так, динамічний розвиток медичної науки і технологій висуває підвищені вимоги до актуальності знань у кожного з працівників медицини.

В онкології це навантаження на лікарів і середній медичний персонал ще вище – їм доводиться мати справу не тільки з прямими діями з виявлення онкологічних захворювань і їх лікування, але і з численними порушеннями функцій різних органів і систем пацієнта.

Саме тому, різнопланове навчання і підвищення рівня кваліфікації своїх співробітників "Клініка Спіженко" проводить не вперше. Адже для того, щоб відповідати найвищим вимогам, які висувають сучасні методи онкологічної допомоги, потрібно вчитися та набувати досвіду, зазначають у МЦ.

Участь у майстер-класі взяли понад 50 слухачів, серед яких були присутні не лише працівники Клініки Спіженка (в тому числі лікарі та медичні сестри відділень хірургії, реанімації, хіміотерапії та консультативно-діагностичного департаменту), але і запрошені колеги.

Доповідачами майстер-класу, зокрема, виступили такі відомі фахівці, як лікар-невролог з більш ніж 21-річним стажем роботи Юрій Фломін та судинний хірург, завідувач кафедри загальної хірургії Івано-Франківського національного медичного університету, доктор медичних наук, професор Іван Гудз.

Довідка: Тромбоемболія є одним з найчастіших ускладнень у пацієнтів з онкологічними патологіями різних локалізацій. Наукова громадськість за підтримки провідних фармацевтичних компаній, в число яких входить і САНОФІ, ведуть активну роботу з розробки та впровадження в клінічну практику сучасних методів і препаратів, які допомагають ефективно боротися з проявами тромбозу і тромбоемболії.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу