kliniko-ekspertna-komisiya-moz-rozpochala-otsinku-diagnoziv-r-nasirova

Клініко-експертна комісія МОЗ розпочала оцінку діагнозів Р.Насірова

 • 8816 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На прохання НАБУ провести клініко-експертну оцінку встановлених діагнозів Роману Насірову та результатів наданої йому медичної допомоги, сьогодні в клінічній лікарні Державного управління справами "Феофанія" почалось виїзне засідання клініко-експертної комісії МОЗ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОЗ на сторінці у Facebook, передає УНН

"Сьогодні в клінічній лікарні Державного управління справами "Феофанія" почалось виїзне засідання клініко-експертної комісії МОЗ", - йдеться в повідомленні.

Раніше НАБУ звернулося до МОЗ з проханням провести клініко-експертну оцінку встановлених діагнозів Роману Насірову та результатів наданої йому медичної допомоги.

"Згодом комісія продовжить роботу також у державній установі "Національний науковий центр Інститут кардіології імені академіка Стражеска", - додали у прес-службі МОЗ.

Крім того зазначається, що клініко-експертна оцінка якості надання медичної допомоги та медичного обслуговування проводиться у випадках смерті пацієнтів, розбіжності встановлених діагнозів, недотримання закладів охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медичного обслуговування, клінічних локальних протоколів, табелів матеріально-технічного оснащення, а також у випадках, що супроводжувалися скаргами заявника та/або особи, яка представляє інтереси заявника.

Нагадаємо, Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Р.Насірову.

Як повідомляв УНН, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП