klopotannya-pro-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-m-okhendovskomu-bude-podane-do-sudu-u-ponedilok-n-kholodnitskiy

Клопотання про обрання запобіжного заходу М.Охендовському буде подане до суду у понеділок - Н.Холодницький

 • 9238 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький анонсував, що у понеділок, 19 грдуня, клопотання про обрання запобіжного заходу для голови Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському буде передано до суду. Про це він заявив в в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Ми очікували від детективів клопотання про обрання запобіжного заходу. Ми таке клопотання отримали в п'ятницю в 11 годин дня. Детективи клопочуть про обрання йому застави в розмірі інкримінованої суми хабара, на момент скоєння злочину це 1,2 млн грн. Тому ми зараз клопотання вивчаємо, я думаю в понеділок звернемося до суду з ним", - зазначив він.

Нагадаємо, М.Охендовський задоволений допитом у НАБУ і заявив клопотання про закриття провадження.

Як повідомляв УНН, 13 грудня голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському НАБУ вручили повідомлення про підозру в аеропорту "Бориспіль".

За інформацією прес-служби НАБУ, 13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Політика