knyazyev-rozpoviv-yaku-rol-bulo-vidvedeno-natspolitsiyi-pri-spetsoperatsiyi-z-babchenkom

Князєв розповів, яку роль було відведено Нацполіції при спецоперації з Бабченком

 • 7391 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що поліція виконала поставлені перед нею завдання при спецоперації з російським журналістом Аркадієм Бабченком і зауважень з боку керівництва держави до них не було. Про це він сьогодні сказав журналістам після вручення поліцейських жетонів першому випуску курсантів Академії патрульної поліції у Києві, передає УНН.

"Ми виконували ту солідарну роботу, яку повинні виконувати під час війни і протидії тероризму всі оперативні підрозділи нашої держави. Роль, відведену нам в цій спецоперації, відпрацювали від А до Я. Нарікань з боку керівництва держави до національної поліції не було", - наголосив він.

Як повідомляв УНН, нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялося, що він після пострілів в спину помер в кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

СК РФ також порушив справу про вбивство журналіста Бабченко в Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації по запобіганню вбивства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП