kolishnogo-pravookhorontsya-zasudili-za-nezakonne-zatrimannya-aktivista-revolyutsiyi-gidnosti

Колишнього правоохоронця засудили за незаконне затримання активіста Революції гідності

 • 12757 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. У Черкаській області колишнього правоохоронця засудили за незаконне затримання активіста Революції гідності, передає УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

Як повідомили у прес-службі, апеляційним судом Черкаської області залишено в силі вирок Смілянського міськрайонного суду Черкаської області від 30.05.2017, яким за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 371 КК України (завідомо незаконне затримання), засуджено колишнього начальника відділення розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів слідчого відділу Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області.

"Органом досудового розслідування колишній правоохоронець обвинувачувався у тому, що у 2014 році під час подій Революції гідності, розслідуючи кримінальне провадження, останній незаконно затримав одного із активістів на той час опозиційних владі організацій області. Засудженому судом призначено покарання у вигляді 2 (двох) років позбавлення волі із встановленням іспитового строку на 1 (один) рік", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, на цей час вивчається законність вироку на предмет його оскарження в касаційному порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Черкас через Facebook поширював заклики до повалення конституційного ладу

Українські Національні Новини

Кримінал та НП