komanduvannya-zs-rf-zaboronilo-zvilnyati-rosiyskikh-viyskovosluzhbovtsiv-rozvidka

Командування ЗС РФ заборонило звільняти російських військовослужбовців - розвідка

 • 8930 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Командування Збройних сил РФ заборонило звільняти військовослужбовців, проти тих які вже подали рапорти будуть відкриті кримінальні справи. Про на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає УНН.

"Командування ЗС РФ заборонило (на невизначений термін) звільняти військовослужбовців з числа громадян РФ, які проходять службу у складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ",- йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що стосовно російських військових, які подали рапорти на дострокове звільнення і відмовляються брати участь в бойових діях, передбачається відкриття кримінальних справ і утримання під вартою терміном на період проведення розслідування.

"Одночасно, російським окупаційним командуванням суттєво знижено вимоги щодо відбору кандидатів на військову службу за станом здоров’я, у т.ч. при виявленні у них захворювань, пов’язаних з психічними розладами (схильність до суїциду, ознаки шизофренії тощо)",- додали у розвідці.

Нагадаємо, "місцева влада" ОРДЛО скасувала урочистості до Дня Росії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП