konoplyanka-taktika-marokko-stala-dlya-nas-syurprizom

Коноплянка: тактика Марокко стала для нас сюрпризом

 • 12873 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Учорашній спаринг між збірними України та Марокко завершився сухою нічиєю. Одним із найактивніших у складі "синьо-жовтих" був Євген Коноплянка, який прокоментував розвиток подій на полі, інформує УНН з посиланням на Федерацію футболу України.

"Мабуть, розкажу, чому події розвивалися саме так. Їхня тактика стала для нас сюрпризом. Ми були готові протистояти Марокко, але не очікували, що суперник гратиме у п’ять захисників. Або у три, як це зараз називають. Тому поки ми підлаштовувалися, розбиралися, пройшов певний час. Згодом уже більш-менш щось почало виходити. Відзначу, що в них і команда — не подарунок, із хорошими виконавцями. Тому насправді ми очікували тиску з їхнього боку. Думаю, зіграли непогано, особливо у другому таймі у нас були непогані нагоди. Якби ми реалізували свої моменти, то зараз би розмовляли по-іншому. Тож я вважаю, що 0:0 — непоганий результат", - зізнався представник "Шальке".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна звела внічию спаринг із збірною Марокко

Також півзахисник відзначив, що колектив у "жовто-блакитних" ще молодий, і він тільки починає зігруватись та відчувати один одного.

Українські Національні Новини

Спорт