kontaktna-grupa-schodo-donbasu-zberetsya-v-minsku-19-veresnya

Контактна група щодо Донбасу збереться в Мінську 19 вересня

 • 10629 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Наступне засідання Тристоронньої контактної групи щодо ситуації на Донбасі відбудеться в Мінську 19 вересня. Про це повідомив спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Сайдік, передає УНН з посиланням на БЕЛТА.

Тристороння контактна група збереться 19 вересня в Мінську.

На сьогоднішніх переговорах гуманітарна робоча група обговорила підготовку поїздки її координатора Тоні Фріша на Донбас по обидві сторони від лінії зіткнення. Поїздка відбудеться з 6 по 12 вересня.

Економічна робоча група серед іншого продовжила обговорення кроків щодо відновленню і поліпшення якості мобільного зв'язку Vodafone-Ukraine в окремих районах Донецької та Луганської областей, а також питання, пов'язані з виплатою пенсій і водопостачанням в системах "Карбоніт" і "Вода Донбасу".

Політична робоча группаа обговорила імплементацію формули Штайнмайєра, амністії і модальності місцевих виборів в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, на думку представника України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірини Геращенко, все, що відбувалося на переговорах в Мінську 5 вересня, лише підтверджує, що вбивство ватажка бойовиків в Донецьку Олександра Захарченка було сплановано його кураторами з Москви.

Українські Національні Новини

Політика