kontaktna-grupa-u-minsku-domovilasya-pro-pripinennya-vognyu-z-pivnochi-24-grudnya

Контактна група у Мінську домовилася про припинення вогню з півночі 24 грудня

 • 8632 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Тристороння контактна група представники ОРДО і ОРЛО домовилися у Мінську про припинення вогню на Донбасі з півночі 24 грудня. Про це на брифінгу за результатами зустрічі повідомив спецпредставник ОБСЄ у Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Мартін Сайдік, передає УНН.

"Ми, члени Тристоронньої контактної групи і представники ОРДО і ОРЛО, підкреслюючи необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з майбутніми святами, підтверджуємо свою прихильність до дотримання сталого режиму припинення вогню, починаючи з 00 годин 24 грудня цього року за київським часом", - сказав М.Сайдік.

Раніше уповноважений представник РФ Борис Гризлов повідомив, що Контактна група на останньому в цьому році засіданні в Мінську закликала до повного і безстрокового припинення вогню в Донбасі напередодні Нового року і Різдва.

Нагадаємо, у Мінську закінчилася зустріч Тристоронньої контактної групи.

Як повідомляв УНН, учасниця мінських переговорів І.Геращенко повідомила, що звільнення заручників до новорічних свят стане ключовим на зустрічі у Мінську.

Українські Національні Новини

Політика