kpvv-na-donbasi-planuyut-oblashtuvati-protyagom-3-4-misyatsiv-grimchak

КПВВ на Донбасі планують облаштувати протягом 3-4 місяців - Гримчак

 • 24774 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування планують облаштувати протягом 3-4 місяців цього року. Про це повідомив УНН заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак.

"Вже цього року почнеться (облаштування КПВВ на лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях – ред.)… Думаю, що протягом 3-4 місяців (КПВВ будуть облаштовані – ред.). Кошти виділені", - сказав Ю.Гримчак.

Він зазначив, що у Донецькій області є чотири контрольних пунктів в’їзду-виїзду, а в Луганській - два, один з яких не працює. Йдеться про КПВВ "Золоте", але його не потрібно облаштовувати.

За його словами, головною проблемою було те, на чиєму балансі будуть ці КПВВ. "Рішення начебто знайшли. Буде все утримуватися на балансі комунального підприємства", - уточнив він.

Ю.Гримчак додав, що орієнтовно на облаштування одного КПВВ потрібно близько 5 млн грн.

Нагадаємо, 16 грудня 2017 року віце-прем’єр Геннадій Зубко повідомляв, що Кабінет міністрів України опрацьовує питання виділення коштів як з державного бюджету, так і місцевих бюджетів на чотири КПВВ, а саме "Новотроїцьке", "Майорське", "Мар’їнка" та "Гнутове". 

Як повідомляв УНН, Прем’єр Володимир Гройсман доручив створити нормальні умови на КПВВ.

Українські Національні Новини

Політика