ksu-anonsuvav-rishennya-schodo-skasuvannya-deputatskoyi-nedotorkannosti

КСУ анонсував рішення щодо подань про скасування депутатської недоторканності

 • 9398 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Конституційний суд України найближчим часом визначиться щодо подань від народних депутатів України та Президента України про скасування депутатської недоторканності. Про це сьогодні сказав під час брифінгу голова Конституційного суду України Станіслав Шевчук, передає кореспондент УНН.

"Ми відкрили справу ще з тих двох проектів (проекти законів від Президента і народних депутатів - ред.) і перейшли в закриту частину. Я думаю, найближчим часом ми визначимося з цим питанням", - сказав Шевчук, відповідаючи на запитання про те, коли варто очікувати рішення за поданнями народних депутатів та Президента про скасування депутатської недоторканності.

Нагадаємо, 16 квітня 2018 року голова КСУ Шевчук повідомляв, що вони не затягуватимуть з розглядом подань від народних депутатів України та Президента України щодо скасування депутатської недоторканності

Верховна Рада в жовтні 2017 року направила два законопроекти про зняття недоторканності з народних депутатів до Конституційного суду - президентський № 7203 і депутатський № 6773.

Українські Національні Новини

Політика