kuleba-maybutnye-ukraini-tse-chlenstvo-v-nato

Кулеба: майбутнє України - це членство в НАТО

 • 9748 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Майбутнє України - це членство в НАТО, і на шляху до членства держава пройде різні етапи, в тому числі отримання статусу партнера з розширеними можливостями та Плану дій щодо членства. Про це заявив віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба за результатами засідання Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України за участі заступниці Генсекретаря НАТО з питань політики та безпеки, Посла Беттіни Каденбах, передає кореспондент УНН.

"В рамках цього візиту (Північноатлантичної ради в Україну - ред.) Президент України і представники уряду, чітко наголосили на різних рівнях нашим партнерам в НАТО про незмінність євроатлантичного курсу України. Майбутнє України - це членство в НАТО, і на шляху до членства ми пройдемо різні етапи, в тому числі отримання статусу партнера з розширеними можливостями та Плану дій щодо членства", - сказав віце-прем‘єр.

Він подякував Північноатлантичному Альянсу у за надану допомогу та ту, що буде надаватись.

Нагадаємо, Дмитро Кулеба заявив, що розбудова військово-морських сил буде одним зі спільних пріоритетів України з Північноатлантичним Альянсом.

Українські Національні Новини

Політика