kuleba-zustrivsia-z-hlavoiu-mzs-hretsii

Кулеба зустрівся з главою МЗС Греції

 • 43771 переглядiв

Міністр закордонних справ України Кулеба зустрівся з грецьким колегою Герапетрітісом, щоб висловити подяку за підтримку Греції, обговорити двосторонню співпрацю та зосередити увагу на майбутньому Глобальному саміті миру для забезпечення тривалого миру в Європі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з главою МЗС Греції Георгосом Герапетрітісом та висловив вдячність Греції за непохитну підтримку України. Про це повідомили в українському дипломатичному відомстві, передає УНН.

Деталі

Сторони зосередилися на очікуваному Глобальному саміті миру та спільній роботі для забезпечення довготривалого миру в Європі.

Також міністри обговорили шляхи розвитку двосторонньої співпраці України та Греції.

Я зустрівся з міністром закордонних справ Греції Георгосом Герапетрітісом, щоб подякувати Греції за підтримку України та обговорити шляхи розвитку нашої двосторонньої співпраці. Ми також зосередилися на очікуваному Глобальному саміті миру та спільній роботі для забезпечення довготривалого миру в Європі

сказав Кулеба.

"Ми очікуємо більш конструктивних дій найближчим часом": Кулеба про зустріч з угорським колегою Сійярто03.04.24, 22:42 • [views_0]