l-dzheyms-nazvav-golden-steyt-naykraschim-klubom-nba-za-ostanni-tri-roki

Л.Джеймс назвав "Голден Стейт" найкращим клубом НБА за останні три роки

 • 10233 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Лідер "Клівленд Кавальєрс" Леброн Джеймс після поразки у фінальній серії від "Голден Стейт Ворріорс" (1:4) назвав "ГС" найкращим клубом НБА за останні три роки, інформує УНН з посиланням на сайт Cleveland.com.

"Особисто я на протязі п'яти матчів віддавав на майданчику все, що у мене було. Тому у мене немає причин опускати голову. І немає причин озиратися назад і думати, що ж я зробив неправильно, що міг би зробити краще для команди. Це те ж саме, якби ви відчували, що написали кращу колонку в своєму житті, а хтось вибрав би іншу. Як би ви тоді себе почували? Ви б не опустили голову, просто подумали б, що ваш час ще не настав", - заявив американський форвард.

Також Л.Джеймс віддав належне супротивникам по фіналу.

"Голден Стейт - гідний опонент. Очевидно, що це найкраща команда в Лізі (НБА - ред.) протягом останніх трьох років. А ми були черговим противником на їхньому шляху", - підсумував баскетболіст.

Крім того, гравець прокоментував плани на майбутнє: "моє майбутнє? Не знаю, мені треба взяти паузу і подумати. "Голден Стейт" буде на вершині і не обмежиться цим роком. Мені треба поміркувати".

Зауважимо, що форвард "Клівленда" Л.Джеймс став першим гравцем в історії фіналів, який завершив серію з тріпл-даблом в середньому за гру. Набравши 41 очко, 13 підбирань і 8 передач в 5-му матчі, Л.Джеймс завершив фінальну серію із середніми показниками 33,6 очка, 12,0 підбирання та 10,0 передачі в середньому за гру.

Нагадаємо, "Голден Стейт" вп'яте став чемпіоном НБА.

Українські Національні Новини

Спорт