lider-partiyi-pravopopulistiv-frn-zustrilasya-z-pidsanktsiynimi-politikami-u-rf

Лідер партії правопопулістів ФРН зустрілася з підсанкційними політиками у РФ

 • 8912 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Делегація правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН) зустрілась у Москві з головою державної думи Росії В'ячеславом Володіним та іншими російськими політиками. Про це з посиланням на повідомлення держдуми РФ повідомляє Deutsche Welle, передає УНН.

Про те, хто ще, крім співголови АдН Фрауке Петрі, брав участь у зустрічі з німецького боку, інформації немає. Російську сторону, крім В.Володіна, представляв Володимир Жириновський, заступник В.Володіна Петро Толстой, депутати держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Леонід Слуцький та від "Єдиної Росії" Павло Завальний.

Як зазначається, делегація АдН прибула до Росії на запрошення уряду Москви "в рамках реалізації програм співпраці з регіонами Німеччини". На зустрічі обговорювались "питання співпраці регіональних парламентів, міжпартійної співпраці, а також розвиток контактів молодіжних організацій".

Вказано, що "Альтернатива для Німеччини" представлена у 10 з 16 земельних парламентів Німеччини, але не має своїх представників у німецькому бундестазі.

Тим часом заступник голови німецької політичної сили Александер Гауланд висловив подив через візит Ф.Петрі та інших представників АдН до Москви. "Сьогодні я чую про це вперше", - заявив А.Гауланд.

Віднедавна, як повідомляється, в партії тривають дискусії про те, чи слід узгоджувати зустрічі представників АдН із закордонними політиками. Раніше, у квітні 2016 року, депутат Європарламенту від АдН та чоловік Фрауке Петрі Маркус Претцель побував у анексованому Росією Криму за рахунок коштів одного з російських фондів. Цей вояж викликав критику з боку політичних партій Німеччини.

Додамо, чинний спікер держдуми Росії В'ячеслав Володін та лідер ЛДПР Володимир Жириновський перебувають серед тих російських фізичних осіб, проти яких ЄС запровадив санкції через події в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу