lnr-pro-obmin-polonenimi-kilkist-sche-ne-uzgodzhena

"ЛНР" про обмін полоненими: кількість ще не узгоджена

 • 14422 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. У самопроголошеній "Луганській Народній Республіці" сподіваються, що обмін полоненими з українською стороною відбудеться до кінця поточного року, повідомила журналістам "керівник робочої групи з обміну військовополонених" Ольга Кобцева, передає УНН із посиланням на РІА "Новости".

"...сподіваюся, що з урахуванням того, які люди були підключені (до переговорного процесу - ред.) зараз, висловили певні гарантії, цей обмін все-таки до Нового року відбудеться. ...з нашого боку ми робимо все", - сказала Кобцева.

Вона уточнила, що "ЛНР" була готова до обміну ще рік тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна готова до обміну полонених з представниками ОРДЛО

Кобцева додала, що досі йде узгодження кількості людей, що підлягають обміну.

"Думаю, в кінці кінців ми вийдемо на цифри, які влаштують як українську сторону, так і нас", - сказала "керівник робочої групи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі заявили, що обмін полоненими між Україною та "ЛДНР" ускладнює багато проблем

Нагадаємо, перший віце-спікер Ірина Геращенко заявила, що ОРДЛО підтверджують, що у них утримується 88 українських заручників.

Як повідомляв УНН, представник України в тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма заявив про відсутність точних даних щодо обміну для звільнення українських заручників до кінця поточного року.

Українські Національні Новини

Політика