lomachenko-ne-proti-revanshu-iz-linaresom

Ломаченко не проти реваншу із Лінаресом

 • 17250 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Українець Василь Ломаченко, на рахунку якого чемпіонські пояси світу за версіями WBO у другій напівлегкій вазі і WBA в легкій вазі, разом із промоутером Бобом Арумом розповіли про можливе надання права Хорхе Лінаресу на проведення бою-реваншу. Про це інформує видання Boxingscene, передає УНН.

"Лінарес - відмінний боєць. Можливий матч-реванш буде залежати від його промоутерів. Упевнений, що в кінці цього або на початку наступного року у нас будуть такі переговори. Але прямо зараз говорити про це передчасно", - сказав Арума.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непереможний чемпіон світу кинув виклик Ломаченку

Також українець висловив свою позицію щодо можливого реваншу.

"Якщо промоутери готові це обговорювати, а наш бій буде цікавим для уболівальників і всіх зацікавлених сторін, то чом би й ні? Я відкритий до переговорів", - підсумував Ломаченко.

Варто відзначити, що Ломаченко переміг венесуельця технічним нокаутом в 10-му раунді попри те, що вперше у кар'єрі побував у нокдауні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко назвав найголовнішу помилку у бою з Лінаресом

Додамо, що наш земляк окрім завоювання чемпіонського титулу WBA в легкій вазі (до 61,2 кг), виборов титул чемпіона світу за версією журнал The Ring.

Нагадаємо, Ломаченко нокаутував Лінареса та став найшвидшим чемпіоном у трьох дивізіонах в історії.

Українські Національні Новини

Спорт