lomachenko-vidmovivsya-vid-titulu-chempiona-svitu-za-versiyeyu-wbo

Ломаченко відмовився від титулу чемпіона світу за версією WBO

 • 12459 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Український чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко прийняв рішення відмовитися від одного зі своїх чемпіонських поясів, передає УНН з посиланням на BoxingScene.

Представники промоутерської компанії українця Top Rank повідомили про рішення Ломаченка повернути пояс WBO, яким він володів у напівлегкій ваговій категорії (до 58,967 кг). Причиною рішення стало бажання продовжити кар'єру у легкій вазі (до 61,235 кг).

Віце-президент промоутерської компанії Top Rank Карл Моретті надіслав лист Ломаченка представнику Всесвітньої боксерської організації Франсіско "Пако" Валкарселю.

"Дорогий Пако, сподіваюся у тебе все добре. Пишу тобі від імені Василя Ломаченка. Як ти знаєш, 12 травня Ломаченко піднявся у вазі і відібрав чемпіонський титул WBA в легкій вазі у Хорхе Лінареса. Василь висловив побажання продовжити кар'єру в легкій вазі. Оскільки ми з повагою ставимося до титулу WBO, то хочемо дати скоріше можливість бійцям, яких високо оцінюють, посперечатися за вакантний титул", - йдеться у зверненні Моретті.

Зауважимо, що Ломаченко став чемпіоном світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі в червні 2016 року, після чого провів чотири успішні захисту пояса.

Нагадаємо, що титул переможця WBA у легкій вазі Ломаченко відібрав у бою з венесуельцем Хорхе Лінаресом.

Українські Національні Новини

Спорт