lomachenko-zalishivsya-na-choli-reytingu-kraschikh-bokseriv-svitu-za-versiyeyu-espn

Ломаченко залишився на чолі рейтингу кращих боксерів світу за версією ESPN

 • 8128 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Новоспечений чемпіон світу за версією WBA в легкій ваговій категорії Василь Ломаченко опинився на вершині кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного телеканалу ESPN, передає УНН.

Із 10 експертів телеканалу 8 віддали пальму першості саме українцю, на рахунку якого недавня перемога над екс-чемпіоном світу венесуельцем Хорхе Лінаресом.

За спинами Ломаченка опинився казах Геннадій Головкін, американець Теренс Кроуфорд, американець Еррол Спенс та його співвітчизник Майкі Гарсіа.

Ще один українець Олександр Усик, якому належить боксувати в фінальному поєдинку Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) з росіянином Муратом Гассіевим, займає у рейтингу 13-у позицію.

Примітно, що через відсторонення від боксу на півроку (через вживання заборонених препаратів) з десятки кращих випав мексиканець Сауль Альварес.

Як повідомляв УНН, Ломаченко виграв у Лінареса та встановив рекорд за швидкістю завоювання чемпіонських поясів утрьох різних вагових категоріях.

Українські Національні Новини

Спорт