loto-zabava-rozigrala-pershi-aktsiyni-200-tisyach-grn

“Лото-Забава” розіграла перші акційні 200 тисяч грн

 • 21539 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У неділю, 22 жовтня, визначився перший переможець акції “Відірвись по-дорослому”, приуроченої до повноліття популярної лотереї “Лото-Забава”, повідомляє УНН з посиланням на сайт оператора державних лотерей "М.С.Л.".

Виграшний білет було придбано через Інтернет, на офіційному сайті компанії "М.С.Л."

Переможцем став гравець з міста Коломия Івано-Франківської області. Виграшна додаткова ігрова комбінація – 54462656 була надрукована у білеті № 0238233.

"За традицією акційний переможець запрошується до студії "Лото-Забава" для урочистого вручення призового сертифікату у прямому ефірі", - нагадали в "М.С.Л."

Раніше УНН повідомляв, що цього року лотереї “Лото-Забава” виповнюється 18 років. Завдяки кількість мільйонерів в Україні збільшилась на 273 людини. Лише цього року лічильник “Лото-Забави” нарахував 14 гравців, які виграли від 1 млн грн і більше.

До святкування повноліття “Лото-Забави” оператор лотерей запустив нову акцію “Відірвись по-дорослому”, у рамках якої серед українців з’явиться ще один мільйонер.

Призовий фонд акції – 2 млн гривень, а триватиме вона до 12 листопада. Перший переможець акції вже відомий і він отримає 200 тисяч грн. Наступного розіграшу визначиться той, хто виграє другий приз - 300 тисяч грн.

Нагадаємо, акційні розіграші відбуватимуться 29 жовтня, 5 та 12 листопада з виграшами у 300 тисяч грн, 500 тисяч грн та 1 млн грн відповідно.

З умовами акції можна ознайомитися на сайті лотерейного оператора “М.С.Л.”.

Нагадаємо, “Лото-Забава” визнана офіційним рекордсменом серед інших лотерей за кількістю мільйонерів, які з’явились в країні завдяки українській державній лотереї.

Як змінюється життя українців після виграшу 1 млн грн в “Лото-Забаву”, дивіться у сюжеті:

Українські Національні Новини

Суспільство