lufthansa-poprosila-vibachennya-v-ukrayinskogo-posla-za-rolik-do-chm-2018

Lufthansa попросила вибачення в українського посла за ролик до ЧМ-2018

 • 10844 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Вище керівництво німецької авіакомпанії Lufthansa в адресованому послу офіційному листі принесло вибачення перед українцями за рекламний відео-ролик, присвячений чемпіонату світу з футболу “Росія-2018”, відзнятий у Києві. Про це повідомив посол України у ФРН Андрій Мельник, оприлюднивши копію листа, передає УНН.

"Приємно, що м‘яка сила української дипломатії спрацьовує: вище керівництво німецької компанії Lufthansa в адресованому послу офіційному листі принесло вибачення перед українцями за скандальний відео-ролик, відзнятий у Києві", - написав посол.

В самому ж листі представники компанії пояснили, що "з технічних та матеріальних причин відео було знято не в Росії, а в Україні".

Нагадаємо, німецька авіакомпанія Lufthansa в ніч на понеділок, 4 червня, видалила з відеохостингу YouTube рекламний “Росія-2018”, присвячений чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в РФ влітку цього року. Цей ролик спровокував обурення в мережі, оскільки на кадрах, знятих у київських районах Березняки та Русанівка, вказано, що це Росія.

Українські Національні Новини

Суспільство