m-asensio-stav-avtorom-pyatogo-khet-triku-v-istoriyi-molodizhnikh-chye

М.Асенсіо став автором п'ятого хет-трику в історії молодіжних ЧЄ

 • 13728 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Півзахисник збірної Іспанії U-21 Марко Асенсіо забив три м'ячі у ворота Македонії і став автором п'ятого хет-трику в фінальних стадіях чемпіонату Європи серед молоді. Про це інформує сайт УЄФА, передає УНН.

Півзахисник "Реала" незмінно забивав у своїх дебютних зустрічах у Лізі чемпіонів УЄФА, Суперкубку УЄФА, чемпіонаті та Кубку Іспанії, а тепер і на молодіжному Євро.

"Він (Асенсіо – ред.) приклад для всіх нас як футболіст, який вже грав у національній збірній і Лізі чемпіонів, але показав сьогодні справжню мотивацію. Нам дуже пощастило, що в команді є такий прекрасний гравець і людина", - зазначив головний тренер іспанців Альберт Селадес.

Примітно, що сама зустріч завершилася на користь іспанців – 5:0.

Зауважимо, що раніше хет-триками на молодіжних Євро відзначалися тільки: Аріс Карасаввідіс у матчі Греція - Нідерланди 5:0 (1988, перший матч 1/2 фіналу), Маркус Берг у грі Швеція - Білорусь 5:1 (2009, груповий етап), Тьяго Алькантара - Італія - Іспанія 2:4 (2013, фінал) та Ян Климент - Сербія - Чехія 0:4 (2015 року, груповий етап).

Нагадаємо, Португалія з нічиї стартувала на Кубку Конфедерацій-2017.

Українські Національні Новини

Спорт