m-prodanchuk-nova-toksikologichna-shkola-dozvolit-otrimati-diplom-yevropeyskogo-rivnya

М.Проданчук: нова токсикологічна школа дозволить отримати диплом європейського рівня

 • 10449 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Міжнародна токсикологічна школа, яку сьогодні відкрили в Києві, дозволить модернізувати знання українських токсикологів та отримати їх підтвердження на європейському рівні. Про це під час першого проведення Токсикологічної школи в Києві сказав Голова організаційного комітету школи, директор Інституту екогігієни і токсикології ім.Л.Медведя Микола Проданчук, передає кореспондент УНН.

"Вся ця сукупність знань при їх засвоєнні дозволяє спеціалісту називати себе токсикологом. Я сподіваюся, що в нас в країні достатньо таких спеціалістів, а модернізацію ми постараємося забезпечити. Ми зможемо ще отримати підтвердження на європейському рівні цих знань і можна було б використовуючи такий диплом та сертифікат європейського токсиколога та на рівних дискутувати зі своїми колегами",- сказав М.Проданчук.

Нагадаємо, Токсикологічну школу з сучасною професійною підготовкою у відповідності до вимог Європейсього реєстру токсикологів сьогодні відкрили в столичному Інституті екогігієни і токсикології ім.Л.Медведя.

Українські Національні Новини

Суспільство