madridskiy-real-stav-peremozhtsem-klubnogo-chempionatu-svitu

Мадридський "Реал" став переможцем Клубного чемпіонату світу

 • 9778 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Завдяки хет-трику Кріштіану Роналду мадридський "Реал" у додатковий час здолав японський "Касіма Атлерс" (4:2) і вдруге став переможцем Клубного чемпіонату світу, повідомляє УНН з посиланням на сайт ФІФА.

Мадридці здобули вольову перемогу і продовжили рекордну для клубу безпрограшну серію до 37 матчів. "Реал" зусиллями Каріма Бензема швидко відкрив рахунок, але два голи Гаку Сібасакі, який відзначився незадовго до перерви і на початку другого тайму, вивели японську команду вперед – 1:2.

Під кінець години К.Роналду реалізував пенальті і відновив рівновагу. У додатковий час форвард, який нещодавно став володарем "Золотого м'яча", ще двічі вразив ціль, і "Реал" вдруге став переможцем клубного чемпіонату світу.

Склад "Реалу": Навас; Карвахаль, Рамос (Начо 108), Варан, Марсело; Каземіро, Модріч (Ковачич 106), Кроос; Васкес (Іско 81), Бензема, Роналду (Мората 112).

"У цьому матчі нам довелося попотіти. Було складно, але змогли подолати труднощі. Ми дійсно хотіли виграти цей турнір і, на щастя, зуміли це зробити. Це був рік мрії. Навіть і не думав про таке. Прекрасно, що я забив три голи і допоміг "Реалу" перемогти. Я завжди хочу грати ще краще", - повідомив португальський бомбардир "Королівського" клубу.

Нагадаємо, що у матчі за третє місце колумбійський "Атлетіко Насьональ" за допомогою серії післяматчевих пенальті здолав мексиканський ФК "Америка" 2:2 (4:3).

Як повідомляв УНН, "Реал" з рахунком 2:0 обіграв "Америку".

Українські Національні Новини

Спорт