magazin-u-frantsiyi-porizav-neprodaniy-odyag

Магазин у Франції порізав непроданий одяг

 • 12414 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Французький магазин розкритикували за те, що він зіпсував непроданий одяг, а не віддав його безхатькам, передає УНН із посиланням на ВВС.

Як пише видання, у суботу покупець Наталі Боваль побачила порізані на шматки речі, які висіли на решітці біля магазину чоловічого одягу Celio в Руані.

Жінка розмістила фотографії цього одягу на своїй сторінці Facebook. Її пост згодом поширили понад 20 тис. разів, він отримав тисячі коментарів та реакцій.

У своєму повідомленні в Facebook жінка написала, що працівники магазину викинули непродані речі, коли багато людей потребують теплого одягу під час зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зачіска Трампа не втрималась на голові президента через вітер

Інші користувачі соцмереж також стверджували, що бачили зіпсований одяг за межами різних магазинів цієї мережі по всій Франції.

Але компанія написала у Twitter, що розірваний одяг був непридатним для носіння - на ньому були плями та інші пошкодження - саме тому його і знищили.

Магазин також повідомив, що співпрацює із благодійниками та регулярно передає стокові речі.

Як відзначає видання, у Франції ця зима особливо холодна, що перевело в стан підвищеної готовності більшу частину країни.

Влада заявила, що для обігріву безхатьків в холодну погоду невідкладно нададуть тисячі житлових приміщень.

Українські Національні Новини

Новини Світу