makron-zaiavyv-shcho-ne-sumnivaietsia-shcho-rosiia-natsilytsia-na-olimpiadu-v-paryzhi

Макрон заявив, що "не сумнівається", що росія націлиться на Олімпіаду в Парижі

 • 23875 переглядiв

Президент Франції Еммануель Макрон "не сумнівається", що росія націлиться на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі, визнаючи зовнішні ризики для безпеки Ігор.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив у четвер, що він "не має сумнівів", що росія націлиться на Олімпійські ігри в Парижі цього літа, пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Відповідаючи на запитання про загрозу росії Олімпійським іграм, Макрон сказав: "Я не маю жодних сумнівів, у тому числі в плані інформації".

Його коментар, зроблений на заході в Парижі, присвяченому відкриттю нового водного центру Олімпійських ігор, видання називає "найбільш явним на сьогодні визнанням іноземних загроз безпеці ігор".

Доповнення

Макрон, зауважує видання, нещодавно зайняв жорсткішу позицію щодо війни, вказуючи, що москва має бути переможена, хоча він ясно дав зрозуміти, що Франція не має наміру розпалювати військові дії проти росії.

Раніше цього тижня міністр закордонних справ Франції Стефан Сежурне заявив, що Франція запропонує санкції на рівні всього ЄС щодо тих, хто стоїть за поширенням "дезінформації".

Про план Б для церемонії відкриття Олімпіади не може бути й мови - МВС Франції01.04.24, 16:42 • [views_0]