marketingova-komanda-eastern-beverage-trading-stala-kraschoyu-u-kategoriyi-alkogolnikh-napoyiv

Маркетингова команда Eastern Beverage Trading стала кращою у категорії "алкогольних напоїв"

 • 8608 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Всеукраїнська рекламна коаліція та дослідницька компанія Factum Group визначили кращі маркетингові команди України 2017 року у 14 категоріях, передає УНН.

За даними рейтингу, компанія Eastern Beverage Trading зайняла перше місце в категорії алкогольних напоїв. Друге місце віддали команді Bacardi Martini.

Відзначається, що до підсумкового заліку рейтингу Best Marketing Teams включені лише ті номінації, в яких маркетингові команди-переможці набрали не менше 50% балів. Такі компанії мали як нагороди за ефективність і креативність, так і медійні бюджети.

"Крім переможців, до рейтингу включено маркетингові команди, які набрали не менше 30 відсотків балів рейтингу", - підкреслили оранізатори.

При складанні рейтингу в 2017 році враховувалися результати креативного сезону за останній рік, нагороди, які отримали кампанії в конкурсі Best Marketing Innovations, медійні бюджетні показники, кількість іміджевих і промокампаній тощо.

Додамо, що алкогольні бренди Eastern Beverage Trading, а саме Arctica, Medoff і Коктебель цього року завоювали золоті нагороди в США.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу