marlos-pro-match-iz-dinamo-viryu-scho-kubok-ukrayini-bude-nash

Марлос про матч із "Динамо": вірю, що Кубок України буде наш

 • 8282 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Півзахисник "Шахтаря" й національної збірної України Марлос поділився думками напередодні фіналу Кубку України, інформує УНН з посиланням на прес-службу ФФУ.

"Динамо" рік тому і "Динамо" сьогодні — дві дуже сильні команди. Різниця між ними в тому, що під керівництвом Сергія Реброва кияни виглядали більш технічними. Думаю, сьогоднішнє "Динамо" навіть сильніше за торішнє, тому що воно виглядає як цілісний колектив, гравці б'ються один за одного. До того ж у суперника на перші ролі вийшли молоді талановиті хлопці. Очікую на цікаву розв'язку сезону", - підкреслив основний виконавець команди Паулу Фонсеки.

Марлос розповів про те, що принесло "біло-синім" перемогу над "гірниками" у попередньому поєдинку клубів в УПЛ (0:1).

"Сподіваюся, що ми покажемо гарну гру. Перш за все потрібно адаптуватися до стилю, який демонструє "Динамо". В останньому матчі з нами кияни грамотно закривалися, щільно опікали наших футболістів. Вірю, що ми покажемо футбол, в який вміє грати "Шахтар", будемо уважними з першої і до останньої хвилини, і Кубок України опиниться в наших руках", - вважає Марлос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич назвав трьох ключових гравців "Шахтаря" перед фіналом КУ

Примітно, що на думку гравця, забитий м'яч у попередньому фіналі Кубку України, який став єдиним і переможним у зустрічі, є найкращим в його кар'єрі.

"Гол у фіналі 2017 року, на даний момент, - найважливіший у моїй кар'єрі. На жаль, у тому матчі я не забив пенальті, дуже засмутився, відчував себе винним і грав із думкою, що потрібно обов'язково забити. Коли з'явилася можливість пробити, я навіть не замислювався, завдав удару, і, дякувати Богу, мій м'яч приніс перемогу в Кубку України. Минулого сезону я не так часто забивав, тому той гол став для мене особливим", - зізнався півзахисник "помаранчево-чорних".

Додамо, що арбітр Юрій Можаровський о 20:30 на "Дніпро-Арені" дасть стартовий свисток про початок фінального матчу Кубку України-2018.

Українські Національні Новини

Спорт